yOsHyCı aDmIn Yasemini İçin ÖLen Biten Admin [Burçin]
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : ben yaptim ::) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : YaSeMiN* YüRüK AdıN? : buRcİn nerden gelıyorsun : YoShY sOkAğI cEmRe ApArTmAnI KaT=eReN No=GüLçİn =) ruh halın : çİlqıN •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : YoShY ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : ard[A]vril[berksan]keremcem ♥.•°Burcum°•.♥ * : : KoVa Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: grup mp3 hepsi grubunun işini elinden almış Ptsi Tem. 21, 2008 1:35 am | |
| Yıldız Asyalı, Seda Telciler ve Burcu Canbaş’tan oluşan MP3 Grubu, rakip oldukları Hepsi kızlarının işini elinden aldı. MP terlikleri yeni sezon tanıtımları için önce Hepsi kızlarıyla anlaştı. Ancak firma sahibi Kazım Sain, ekranda gördüğü MP3’ü beğenince anlaşmayı iptal etti ve hemen 3 genç kızla masaya oturdu. İlk reklam tekliflerini alan grup üyeleri 600 bin dolarlık sözleşmeye imza attı. | |
|
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: grup mp3 hepsi grubunun işini elinden almış Ptsi Tem. 21, 2008 7:04 am | |
| yha slak bu yha sinir oldum neyse norme l ollım(salk adammmmmm))))
ben çok sakinim :@ | |
|
En DadLu Cemreci Admin Cemresi İçin ÖLen Biten Admin [Ravzanur]
Mesaj Sayısı : 189 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Zaten Kendi Sitem Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Cemremi AdıN? : Ravzanur ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şeker •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Cemrem ! ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: grup mp3 hepsi grubunun işini elinden almış Ptsi Tem. 21, 2008 8:57 am | |
| olsun belki hepsiye göre daha ii bir is vardır bende sakinim domuz mp3 hıh | |
|
meLody.' ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Edd =) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GuLcin AdıN? : Burckk ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Konya-Aksehir ruh halın : Aşık <3 •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Kopeek =) ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : maNga KoLpa SıLa Eva Mendes Logan Lerman Ümit İbrahim Kantarcılar ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/09/10
| Konu: Geri: grup mp3 hepsi grubunun işini elinden almış Cuma Eyl. 03, 2010 8:01 am | |
| | |
|