| HosGeLdınız | |
|
+16cemre_eren qüLçin*deLisi*ezqi yoshy ve sultan ebru_ergül mesut acar *erenkolik* LoLiPoP_ErEn yoshycı_ecem yoShY[bErkSaN] Gülçinci Sheker Admin Yousenqa Mor KelLeßeG!M[ZY] ~~setenay~~ Merve_Eren En DadLu Cemreci Admin yOsHyCı aDmIn 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
yOsHyCı aDmIn Yasemini İçin ÖLen Biten Admin [Burçin]
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : ben yaptim ::) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : YaSeMiN* YüRüK AdıN? : buRcİn nerden gelıyorsun : YoShY sOkAğI cEmRe ApArTmAnI KaT=eReN No=GüLçİn =) ruh halın : çİlqıN •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : YoShY ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : ard[A]vril[berksan]keremcem ♥.•°Burcum°•.♥ * : : KoVa Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Ptsi Tem. 21, 2008 2:36 pm | |
| bencede uye bulalım hepiniz hosgeldıniz | |
|
| |
En DadLu Cemreci Admin Cemresi İçin ÖLen Biten Admin [Ravzanur]
Mesaj Sayısı : 189 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Zaten Kendi Sitem Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Cemremi AdıN? : Ravzanur ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şeker •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Cemrem ! ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Salı Tem. 22, 2008 12:07 am | |
| | |
|
| |
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Salı Tem. 22, 2008 2:39 am | |
| | |
|
| |
En DadLu Cemreci Admin Cemresi İçin ÖLen Biten Admin [Ravzanur]
Mesaj Sayısı : 189 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Zaten Kendi Sitem Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Cemremi AdıN? : Ravzanur ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şeker •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Cemrem ! ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Salı Tem. 22, 2008 2:45 am | |
| | |
|
| |
yoShY[bErkSaN] Yasemini İçin ÖLen Biten Admin [Burçin]
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : ben yaptim ::) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : YaSeMiN* YüRüK AdıN? : buRcİn nerden gelıyorsun : YoShY sOkAğI cEmRe ApArTmAnI KaT=eReN No=GüLçİn =) ruh halın : mUtSuZ •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : KoPeK ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : ard[A]vril[berksan]keremcem ♥.•°Burcum°•.♥ * : : KoVa Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Çarş. Tem. 23, 2008 12:59 am | |
| bende buldum ecem suanda mod oldu hak eddi valla | |
|
| |
yoshycı_ecem ..!..| мσ∂єяαтöя |
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 30 Siteyi BeyenDinmi? : ewt süperrr Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : yasemin AdıN? : ecem nerden gelıyorsun : arda e yaseminin olduğu her yerden ruh halın : neşeli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : tavşan ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : arda turan aşkımmm ♥.•°Burcum°•.♥ * : : yengeç Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Çarş. Tem. 23, 2008 3:01 am | |
| mrb ben moderatör ecem yoshyciyim | |
|
| |
~~setenay~~ Coq Sheker Hepsici Admin [Setenay]
Mesaj Sayısı : 123 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Grup Hepsinin Kalplerinden... ruh halın : Yürekli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Süs Köpeği ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : yAlIn--SeRdAR oRTaÇ ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Akrep Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Çarş. Tem. 23, 2008 4:54 am | |
| | |
|
| |
Gülçinci Sheker Admin GüLçini İçin ÖLen Biten Admin [DiLan]
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Gülçin/Yoshy AdıN? : D.Dilan ruh halın : çılğın •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : civciv ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : yok ♥.•°Burcum°•.♥ * : : yay Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Çarş. Tem. 23, 2008 6:14 am | |
| | |
|
| |
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Çarş. Tem. 23, 2008 8:21 am | |
| | |
|
| |
Gülçinci Sheker Admin GüLçini İçin ÖLen Biten Admin [DiLan]
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Gülçin/Yoshy AdıN? : D.Dilan ruh halın : çılğın •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : civciv ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : yok ♥.•°Burcum°•.♥ * : : yay Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Cuma Ağus. 01, 2008 12:28 pm | |
| | |
|
| |
LoLiPoP_ErEn ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Siteyi BeyenDinmi? : ewt Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : €reN AdıN? : GöZdE ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : ErEnİn eViNdEn ruh halın : ŞaKaCı •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : tAvŞaN ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : eMo PuNk ♥.•°Burcum°•.♥ * : : iKiZlEr Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Cuma Eyl. 19, 2008 8:00 am | |
| [b][color=orange] ben qözde selamlarr | |
|
| |
*erenkolik* ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Beğenmesem Üye Olmazdım Zaten.. Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : єяєη AdıN? : Nuriye ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Erenimin Kalbinden:) ruh halın : neşeli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Ashley Tisdale,Avril Lavigne,Keremcem... ♥.•°Burcum°•.♥ * : : akrep Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Ptsi Eyl. 29, 2008 5:01 am | |
| slm bende Nuriye site çok hoş olmuş erenciyim umarım sevilirim | |
|
| |
mesut acar ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 33 Siteyi BeyenDinmi? : evet Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : harry potterı AdıN? : mesut acar ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : izmir ruh halın : aşık •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : yarasa ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : harry potter ♥.•°Burcum°•.♥ * : : akrep Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Cuma Ekim 24, 2008 7:23 am | |
| adım mesut 18 yaşındayım sevgilim yok | |
|
| |
ebru_ergül ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : BaYuLdUmM Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GüLçİnİm AdıN? : EbRu ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : GüLçiNİmİN kAlBiNdEN((İzMiRdEnN)) ruh halın : MutLuuu •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : kEdii ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : AslI TaNdOğAn,BuRaK hAkKı,SiNeM KoBal ♥.•°Burcum°•.♥ * : : OĞlAk Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: HosGeLdınız Ptsi Kas. 24, 2008 6:44 am | |
| merhaba bende sitenize yeni üye oldumm | |
|
| |
yoshy ve sultan ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : evet Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Yasemin AdıN? : Sultan nerden gelıyorsun : Corum ruh halın : Güvenebilecegin Kisi •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Kedi ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Hazal Kaya ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Ikiz Kayıt tarihi : 23/01/09
| Konu: Geri: HosGeLdınız Cuma Ocak 23, 2009 5:38 am | |
| bende sultann hepinizle memnun oldum ve adminler bu sitei birakmayin coook giriin girmesseniz hic bir üye girmezz!!! yani BENDE | |
|
| |
qüLçin*deLisi*ezqi ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 27 Siteyi BeyenDinmi? : eet Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : qülçin ve yoshy AdıN? : ezqiii ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : İzmir / Çeşme ruh halın : deLüü ve çıLqınn •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : BaLık ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : tokio hoteL ve avriL Laviqne ♥.•°Burcum°•.♥ * : : oqLak ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 05/04/09
| Konu: Geri: HosGeLdınız Paz Nis. 05, 2009 5:34 am | |
| sLm ben ezgiii 12 yaşındayım hepinizi öpüyorum tanıştıqıma memnun oLdum herkese ii forumLar :D:D:D:D:D | |
|
| |
cemre_eren ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : evet Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : cemre_eren AdıN? : selin ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : çorum. ruh halın : heyecanlı •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : tavşan ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : hiçbiri ♥.•°Burcum°•.♥ * : : başak ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 12/04/09
| Konu: selam Paz Nis. 12, 2009 12:37 am | |
| selam canlar bnde eren ve cemre manyağı. | |
|
| |
crazy selin ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : SüPeR =) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : ErEn^^mi AdıN? : SeLiN...!!! ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Uzaydan =) ruh halın : Esprili,enerjik. •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek... ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Fırat Çöloğlu,Avril Lavigne ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Yengeç ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 30/04/09
| Konu: Geri: HosGeLdınız Perş. Nis. 30, 2009 9:27 am | |
| Selam arkadaşlar ben selin 14 yaşındayım eren manyağıyım =) bu arada siteyi çok beyendim | |
|
| |
. . qLciN. ! _ ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 27 Siteyi BeyenDinmi? : ewet Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : qLcin AdıN? : senay ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : isTanBuL ruh halın : inaTcı we TaTLı •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : KöPeK we BaLıq ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : FeNerBaHc€M TaBiKi ( aLex De Souzo ) ♥.•°Burcum°•.♥ * : : OqLaK ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 28/08/09
| |
| |
qizem ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : eh işte ama logo değişmeli çok basit bir logo :P Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : erenn AdıN? : qizem ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : evimden ruh halın : aşıkkk •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : kedi-tavşan-civciv-penguen ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : tripkolic ♥.•°Burcum°•.♥ * : : koç ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 25/10/09
| Konu: Geri: HosGeLdınız Paz Ekim 25, 2009 6:42 am | |
| | |
|
| |
meLody.' ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Edd =) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GuLcin AdıN? : Burckk ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Konya-Aksehir ruh halın : Aşık <3 •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Kopeek =) ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : maNga KoLpa SıLa Eva Mendes Logan Lerman Ümit İbrahim Kantarcılar ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/09/10
| Konu: Geri: HosGeLdınız Cuma Eyl. 03, 2010 2:08 am | |
| Ben Burçak 14 yaşındayım aşırı derecede GülçinKolik'im =) | |
|
| |
| HosGeLdınız | |
|