*erenkolik* ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Beğenmesem Üye Olmazdım Zaten.. Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : єяєη AdıN? : Nuriye ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Erenimin Kalbinden:) ruh halın : neşeli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Ashley Tisdale,Avril Lavigne,Keremcem... ♥.•°Burcum°•.♥ * : : akrep Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Komik Msn Nickleri(alıntı) Ptsi Eyl. 29, 2008 5:45 am | |
| Ask bir muz kabugudur , dikkat etmezsen ayagin degil , hayatin kayar...!
Damsız da girilir.
Sene 1865'di. Elektrik yoktu, mum ışığında MSN'de muhabbet ediyorduk.
Adamın birinin evi yanmış, odaları düz.
O kadar fakirdiler ki hergün çeyrek öküz yiyorlardı.
Adamın biri kızmış ama ispat edememiş.
Tüneli kaçmak için mi kazdınız? ( Reha Muhtar )
Bir Daha Kumar oynamıyacağıma Bahse girerim..!
Gülü seven dikenine katlanır,kaktüs sevenin vay haline.
Adamın birinin gözleri dolarmış, kulakları mark.
Adamın biri çekmiş, karısı senet.
Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım!
Adamın biri cinnet getirmiş, gümrükten geçirememiş.
Adamın canı çıkmış, bi daha yerine takamamışlar.
Kalbinde bana yer yoksa güzelim, fark etmez ben ayakta da giderim!
Adam karısına "inek" demiş, birlikte aşağı inmişler.
Adam saat kaç demiş, saat de kaçmış.
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar | |
|
ebru_ergül ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : BaYuLdUmM Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GüLçİnİm AdıN? : EbRu ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : GüLçiNİmİN kAlBiNdEN((İzMiRdEnN)) ruh halın : MutLuuu •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : kEdii ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : AslI TaNdOğAn,BuRaK hAkKı,SiNeM KoBal ♥.•°Burcum°•.♥ * : : OĞlAk Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: Komik Msn Nickleri(alıntı) Ptsi Kas. 24, 2008 7:54 am | |
| | |
|
crazy selin ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : SüPeR =) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : ErEn^^mi AdıN? : SeLiN...!!! ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Uzaydan =) ruh halın : Esprili,enerjik. •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek... ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Fırat Çöloğlu,Avril Lavigne ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Yengeç ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 30/04/09
| Konu: Geri: Komik Msn Nickleri(alıntı) Perş. Mayıs 07, 2009 2:06 am | |
| Çok komikmiş canım saoll | |
|
meLody.' ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Edd =) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GuLcin AdıN? : Burckk ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Konya-Aksehir ruh halın : Aşık <3 •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Kopeek =) ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : maNga KoLpa SıLa Eva Mendes Logan Lerman Ümit İbrahim Kantarcılar ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/09/10
| Konu: Geri: Komik Msn Nickleri(alıntı) Cuma Eyl. 03, 2010 2:14 am | |
| 1. çok komik Sağol canım | |
|