yoshycı_ecem ..!..| мσ∂єяαтöя |
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 30 Siteyi BeyenDinmi? : ewt süperrr Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : yasemin AdıN? : ecem nerden gelıyorsun : arda e yaseminin olduğu her yerden ruh halın : neşeli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : tavşan ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : arda turan aşkımmm ♥.•°Burcum°•.♥ * : : yengeç Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Eren neden YEŞİL? Salı Tem. 22, 2008 11:09 am | |
| ''Çocukluğumdan beri yeşilin hastasıyım. Küçükken ormanda yaşama hayali kurardım, orada bir ağaç evim olsun ve orada yaşayayım diye düşünürdüm. Şu anda zaten evime giden yol ormanın içinden geçiyor ve ben çok mutluyum. Yeşili, denizi, doğayı çok seviyorum. Sanırım bu sevgi bana annem ve anneannemden geçti. Yapısal olarak, yemeklerin, kişiliklerin, yaşamın her şeyin en doğal olanını seviyorum." diyor. warsa özür dilerim | |
|
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Eren neden YEŞİL? Çarş. Tem. 23, 2008 2:43 am | |
| saoljnm inanmıyorum yha bende yeil manyağıyım yeşili çkok sveerim | |
|
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 30 Siteyi BeyenDinmi? : ewt süperrr Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : yasemin AdıN? : ecem nerden gelıyorsun : arda e yaseminin olduğu her yerden ruh halın : neşeli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : tavşan ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : arda turan aşkımmm ♥.•°Burcum°•.♥ * : : yengeç Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Eren neden YEŞİL? Çarş. Tem. 23, 2008 3:28 am | |
| sizi sewindirebildiysem ne mutlu bana | |
|
~~setenay~~ Coq Sheker Hepsici Admin [Setenay]
Mesaj Sayısı : 123 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Grup Hepsinin Kalplerinden... ruh halın : Yürekli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Süs Köpeği ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : yAlIn--SeRdAR oRTaÇ ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Akrep Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Eren neden YEŞİL? Çarş. Tem. 23, 2008 4:48 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Eren neden YEŞİL? Çarş. Tem. 23, 2008 7:52 am | |
| | |
|
ebru_ergül ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : BaYuLdUmM Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GüLçİnİm AdıN? : EbRu ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : GüLçiNİmİN kAlBiNdEN((İzMiRdEnN)) ruh halın : MutLuuu •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : kEdii ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : AslI TaNdOğAn,BuRaK hAkKı,SiNeM KoBal ♥.•°Burcum°•.♥ * : : OĞlAk Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: Eren neden YEŞİL? Ptsi Kas. 24, 2008 7:00 am | |
| | |
|