| ''Hepsi''nin Eren'i fena yakalandı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yoshycı_ecem ..!..| мσ∂єяαтöя |
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 30 Siteyi BeyenDinmi? : ewt süperrr Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : yasemin AdıN? : ecem nerden gelıyorsun : arda e yaseminin olduğu her yerden ruh halın : neşeli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : tavşan ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : arda turan aşkımmm ♥.•°Burcum°•.♥ * : : yengeç Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: ''Hepsi''nin Eren'i fena yakalandı Salı Tem. 22, 2008 11:07 am | |
| Hepsi grubu üyesi Eren, "Hepsi1" dizisindeki rol arkadaşı ile önceki gün Bodrum'da objektiflere yakalandı.
Hepsi'nin iki üyesi Eren ve Gülçin, bir süredir Bodrum'da tatil yapıyor. İkili önceki gün de Maki Otel’deydi, ancak bu kez yanlarında dizi ekibinden bir genç daha vardı. Eren, "Hepsi1"de de rol gereği aşk yaşadığı gençle samimi bir şekilde güneşlenirken objektife takıldı. Onları oturduğu yerden izleyen Gülçin ise yakalandıklarını anlayınca şaşkına döndü. alıntı hürriyet .birde ben kanal d de videosunu izledim . | |
|
| |
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: ''Hepsi''nin Eren'i fena yakalandı Çarş. Tem. 23, 2008 2:44 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 30 Siteyi BeyenDinmi? : ewt süperrr Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : yasemin AdıN? : ecem nerden gelıyorsun : arda e yaseminin olduğu her yerden ruh halın : neşeli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : tavşan ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : arda turan aşkımmm ♥.•°Burcum°•.♥ * : : yengeç Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: ''Hepsi''nin Eren'i fena yakalandı Çarş. Tem. 23, 2008 3:27 am | |
| | |
|
| |
~~setenay~~ Coq Sheker Hepsici Admin [Setenay]
Mesaj Sayısı : 123 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Grup Hepsinin Kalplerinden... ruh halın : Yürekli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Süs Köpeği ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : yAlIn--SeRdAR oRTaÇ ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Akrep Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: ''Hepsi''nin Eren'i fena yakalandı Çarş. Tem. 23, 2008 4:49 am | |
| videosunu bana özel mesajla gnderirmisini | |
|
| |
| Konu: Geri: ''Hepsi''nin Eren'i fena yakalandı Çarş. Tem. 23, 2008 7:51 am | |
| ben kanald de izlemiştim bulursam yollarım çekmedim ama internetten bulursam atarım | |
|
| |
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: ''Hepsi''nin Eren'i fena yakalandı Çarş. Tem. 23, 2008 8:23 am | |
| | |
|
| |
LoLiPoP_ErEn ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 34 Siteyi BeyenDinmi? : ewt Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : €reN AdıN? : GöZdE ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : ErEnİn eViNdEn ruh halın : ŞaKaCı •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : tAvŞaN ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : eMo PuNk ♥.•°Burcum°•.♥ * : : iKiZlEr Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: ''Hepsi''nin Eren'i fena yakalandı Cuma Eyl. 19, 2008 7:53 am | |
| keşke sefqilisi olsa çok yakışıyorlar | |
|
| |
ebru_ergül ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : BaYuLdUmM Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GüLçİnİm AdıN? : EbRu ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : GüLçiNİmİN kAlBiNdEN((İzMiRdEnN)) ruh halın : MutLuuu •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : kEdii ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : AslI TaNdOğAn,BuRaK hAkKı,SiNeM KoBal ♥.•°Burcum°•.♥ * : : OĞlAk Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: ''Hepsi''nin Eren'i fena yakalandı Ptsi Kas. 24, 2008 7:00 am | |
| | |
|
| |
| ''Hepsi''nin Eren'i fena yakalandı | |
|