Gülçinci Sheker Admin GüLçini İçin ÖLen Biten Admin [DiLan]
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Gülçin/Yoshy AdıN? : D.Dilan ruh halın : çılğın •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : civciv ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : yok ♥.•°Burcum°•.♥ * : : yay Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Gülçinci Sheker Admin Diloşş Hakkında Ptsi Tem. 21, 2008 2:40 pm | |
| adım:deniz dilan(siz bana diloş diyin daha çok seviyom) yaşıım:12 oturduğm yer:Ankara en çok kimi seviyom:Yoshy-Gülçin | |
|
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Gülçinci Sheker Admin Diloşş Hakkında Salı Tem. 22, 2008 3:24 am | |
| biliyodum yinede soal qanqa
bak anlaşalım ben sana diloş değil asqom bitanem ve qanqam derim | |
|
Gülçinci Sheker Admin GüLçini İçin ÖLen Biten Admin [DiLan]
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Gülçin/Yoshy AdıN? : D.Dilan ruh halın : çılğın •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : civciv ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : yok ♥.•°Burcum°•.♥ * : : yay Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Gülçinci Sheker Admin Diloşş Hakkında Salı Tem. 22, 2008 9:43 am | |
| qanqa deme ama ne dersen de | |
|