| Admin burçin İle Sohbet | |
|
+3Yousenqa Merve_Eren yOsHyCı aDmIn 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
yOsHyCı aDmIn Yasemini İçin ÖLen Biten Admin [Burçin]
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : ben yaptim ::) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : YaSeMiN* YüRüK AdıN? : buRcİn nerden gelıyorsun : YoShY sOkAğI cEmRe ApArTmAnI KaT=eReN No=GüLçİn =) ruh halın : çİlqıN •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : YoShY ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : ard[A]vril[berksan]keremcem ♥.•°Burcum°•.♥ * : : KoVa Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Admin burçin İle Sohbet Ptsi Tem. 21, 2008 8:41 am | |
| | |
|
| |
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Ptsi Tem. 21, 2008 8:45 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : ben yaptim ::) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : YaSeMiN* YüRüK AdıN? : buRcİn nerden gelıyorsun : YoShY sOkAğI cEmRe ApArTmAnI KaT=eReN No=GüLçİn =) ruh halın : çİlqıN •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : YoShY ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : ard[A]vril[berksan]keremcem ♥.•°Burcum°•.♥ * : : KoVa Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Ptsi Tem. 21, 2008 8:50 am | |
| | |
|
| |
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Ptsi Tem. 21, 2008 8:52 am | |
| | |
|
| |
Yousenqa ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : ewet Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Yoshy AdıN? : Beyza ruh halın : Delü =) •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Yousenga ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ikizler Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Ptsi Tem. 21, 2008 8:55 am | |
| selam burçin qanqacım napıyosun ? | |
|
| |
En DadLu Cemreci Admin Cemresi İçin ÖLen Biten Admin [Ravzanur]
Mesaj Sayısı : 189 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Zaten Kendi Sitem Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Cemremi AdıN? : Ravzanur ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şeker •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Cemrem ! ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Ptsi Tem. 21, 2008 9:11 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Ptsi Tem. 21, 2008 9:31 am | |
| iyim siz ne yapim iste siteye bakiyorum guzel seyler fln varsa koyarim | |
|
| |
~~setenay~~ Coq Sheker Hepsici Admin [Setenay]
Mesaj Sayısı : 123 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Grup Hepsinin Kalplerinden... ruh halın : Yürekli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Süs Köpeği ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : yAlIn--SeRdAR oRTaÇ ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Akrep Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Ptsi Tem. 21, 2008 10:56 am | |
| çok düşüncelisin cnm şu benimde oldum hepsi imzasını kapıyo koysana diğeri warr | |
|
| |
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Ptsi Tem. 21, 2008 2:50 pm | |
| tamam cnm daha kucuk ve daha guzel yaparim birazdan | |
|
| |
En DadLu Cemreci Admin Cemresi İçin ÖLen Biten Admin [Ravzanur]
Mesaj Sayısı : 189 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Zaten Kendi Sitem Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Cemremi AdıN? : Ravzanur ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şeker •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Cemrem ! ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Salı Tem. 22, 2008 12:51 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Salı Tem. 22, 2008 1:33 am | |
| | |
|
| |
yoshycı_ecem ..!..| мσ∂єяαтöя |
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 30 Siteyi BeyenDinmi? : ewt süperrr Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : yasemin AdıN? : ecem nerden gelıyorsun : arda e yaseminin olduğu her yerden ruh halın : neşeli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : tavşan ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : arda turan aşkımmm ♥.•°Burcum°•.♥ * : : yengeç Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Salı Tem. 22, 2008 12:48 pm | |
| | |
|
| |
admın Misafir
| Konu: gitmek icin elveda :( Salı Tem. 22, 2008 2:23 pm | |
| |
|
| |
bEYZA YO Misafir
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet C.tesi Ağus. 02, 2008 4:04 am | |
| ARKADAŞLAR BEN BEYZA SİTEYE GİRMEDİM BURÇİNLEDE KÜSÜM MASUMUM AMA SAÇMA BİŞEY YÜZÜNDEN BANA KÜSTÜ |
|
| |
ebru_ergül ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : BaYuLdUmM Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GüLçİnİm AdıN? : EbRu ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : GüLçiNİmİN kAlBiNdEN((İzMiRdEnN)) ruh halın : MutLuuu •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : kEdii ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : AslI TaNdOğAn,BuRaK hAkKı,SiNeM KoBal ♥.•°Burcum°•.♥ * : : OĞlAk Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: Admin burçin İle Sohbet Ptsi Kas. 24, 2008 7:44 am | |
| slm bnde yeni geldimm ee nabıyon hayat nasıl??? | |
|
| |
| Admin burçin İle Sohbet | |
|