| Benim yok senin varmı? | |
|
+3Mor KelLeßeG!M[ZY] yOsHyCı aDmIn Merve_Eren 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
yOsHyCı aDmIn Yasemini İçin ÖLen Biten Admin [Burçin]
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : ben yaptim ::) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : YaSeMiN* YüRüK AdıN? : buRcİn nerden gelıyorsun : YoShY sOkAğI cEmRe ApArTmAnI KaT=eReN No=GüLçİn =) ruh halın : çİlqıN •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : YoShY ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : ard[A]vril[berksan]keremcem ♥.•°Burcum°•.♥ * : : KoVa Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:44 am | |
| örnek veriyorum bn dicemki bnm arabam yok senin varmı dicem alttaki cvpvercek ve aynı şekilde soru sorucak öyle dewam etcek=)=) başlıorum
bnm bluetooth um yok senin varmı_? | |
|
| |
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:44 am | |
| one be yok bnm kardleim var senin varmı | |
|
| |
Mor KelLeßeG!M[ZY] ..!..CoxX TatLı YeP YeNi ÜyE xD
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : beğenmesem üye olurmuyum Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : YaSeMiN AdıN? : ZeYNeP ruh halın : Uykulu •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : BeRKSaN ♥.•°Burcum°•.♥ * : : YeNGeÇ Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:46 am | |
| var benim sitem var senin varmı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:47 am | |
| var hıh bnm qanqam var senin varmı? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : beğenmesem üye olurmuyum Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : YaSeMiN AdıN? : ZeYNeP ruh halın : Uykulu •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : BeRKSaN ♥.•°Burcum°•.♥ * : : YeNGeÇ Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:48 am | |
| varr hemde çokkk
benim plazma televizyonum yok senin varmı | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:49 am | |
| hyır yok bnm leptopum yok senin varmı | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:50 am | |
| varda yok:D
benim yönetim panelim yok senin varmı | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:51 am | |
| evet var bnm programlarım var senn varmı | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:51 am | |
| varr
benim özel rütbem yok senin varmı | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:53 am | |
| var bnm deneyimim var snein varmı | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:55 am | |
| var benim msnim var senin varmı | |
|
| |
yOsHyCı aDmIn Yasemini İçin ÖLen Biten Admin [Burçin]
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : ben yaptim ::) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : YaSeMiN* YüRüK AdıN? : buRcİn nerden gelıyorsun : YoShY sOkAğI cEmRe ApArTmAnI KaT=eReN No=GüLçİn =) ruh halın : çİlqıN •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : YoShY ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : ard[A]vril[berksan]keremcem ♥.•°Burcum°•.♥ * : : KoVa Kayıt tarihi : 20/07/08
| |
| |
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 7:59 am | |
| var bnm qanqalrım çok senin çokmu | |
|
| |
~~setenay~~ Coq Sheker Hepsici Admin [Setenay]
Mesaj Sayısı : 123 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Grup Hepsinin Kalplerinden... ruh halın : Yürekli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Süs Köpeği ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : yAlIn--SeRdAR oRTaÇ ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Akrep Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 8:16 am | |
| çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D:D benm kitabım çok senin çok mu ? | |
|
| |
En DadLu Cemreci Admin Cemresi İçin ÖLen Biten Admin [Ravzanur]
Mesaj Sayısı : 189 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Zaten Kendi Sitem Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Cemremi AdıN? : Ravzanur ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şeker •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Cemrem ! ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Tem. 21, 2008 9:55 am | |
| çoooooooooooook benim hepsi posterim var senin varmı | |
|
| |
ebru_ergül ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : BaYuLdUmM Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GüLçİnİm AdıN? : EbRu ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : GüLçiNİmİN kAlBiNdEN((İzMiRdEnN)) ruh halın : MutLuuu •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : kEdii ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : AslI TaNdOğAn,BuRaK hAkKı,SiNeM KoBal ♥.•°Burcum°•.♥ * : : OĞlAk Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Ptsi Kas. 24, 2008 8:01 am | |
| vaarrrr bnm bilgisayarım var senin varrmıııııııı | |
|
| |
meLody.' ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Edd =) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GuLcin AdıN? : Burckk ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Konya-Aksehir ruh halın : Aşık <3 •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Kopeek =) ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : maNga KoLpa SıLa Eva Mendes Logan Lerman Ümit İbrahim Kantarcılar ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/09/10
| Konu: Geri: Benim yok senin varmı? Cuma Eyl. 03, 2010 2:22 am | |
| varr Benim avatarım var senin varmı ? | |
|
| |
| Benim yok senin varmı? | |
|