yOsHyCı aDmIn Yasemini İçin ÖLen Biten Admin [Burçin]
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : ben yaptim ::) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : YaSeMiN* YüRüK AdıN? : buRcİn nerden gelıyorsun : YoShY sOkAğI cEmRe ApArTmAnI KaT=eReN No=GüLçİn =) ruh halın : çİlqıN •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : YoShY ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : ard[A]vril[berksan]keremcem ♥.•°Burcum°•.♥ * : : KoVa Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: resim iste Ptsi Tem. 21, 2008 7:39 am | |
| birbirmizden resim isticez altakı bana yoshyimin yeni resmını koysun | |
|
Merve_Eren Ereni İçin ÖLen Biten Admin [Merve]
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 29 Siteyi BeyenDinmi? : Evet Süper Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Erenimi AdıN? : Merve ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şirin •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Erenim ♥.•°Burcum°•.♥ * : : ....... Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: resim iste Ptsi Tem. 21, 2008 7:41 am | |
| isteğin bu olsun bende erenli bişey istiyom | |
|
~~setenay~~ Coq Sheker Hepsici Admin [Setenay]
Mesaj Sayısı : 123 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Grup Hepsinin Kalplerinden... ruh halın : Yürekli •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Süs Köpeği ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : yAlIn--SeRdAR oRTaÇ ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Akrep Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: resim iste Ptsi Tem. 21, 2008 8:26 am | |
| | |
|
En DadLu Cemreci Admin Cemresi İçin ÖLen Biten Admin [Ravzanur]
Mesaj Sayısı : 189 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Zaten Kendi Sitem Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : Cemremi AdıN? : Ravzanur ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : ruh halın : Şeker •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Köpek ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : Cemrem ! ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: resim iste Ptsi Tem. 21, 2008 9:46 am | |
| al cnm benim bende cemrenin imzasını istiom:) | |
|
meLody.' ..!..CoxX TatLı AlıŞmıŞ Üye xD
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 28 Siteyi BeyenDinmi? : Edd =) Grup HepSiden En Cok Kimi SeviyoSun? : : GuLcin AdıN? : Burckk ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : : nerden gelıyorsun : Konya-Aksehir ruh halın : Aşık <3 •.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : Kopeek =) ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : : ♥.•°Hepsiden Sonra...°•.♥ : maNga KoLpa SıLa Eva Mendes Logan Lerman Ümit İbrahim Kantarcılar ♥.•°Burcum°•.♥ * : : Koç ♥.•°YokLama°•.♥ * : : Kayıt tarihi : 03/09/10
| Konu: Geri: resim iste Cuma Eyl. 03, 2010 2:39 am | |
| Gülçin imzaaaa | |
|